Miten lähetän takaisin saamani tuotteet?

Kirjaudu asiakasportaaliimme sähköpostiosoitteellasi ja tilausnumerollasi voidaksesi rekisteröidä palautuksesi ja saadaksesi lähetettyä palautuslomakkeen sähköpostiisi, josta voit tulostaa sen.

Toimi näin:
1. Pakkaa tuote/tuotteet huolellisesti alkuperäispakkaukseensa/-pakkauksiinsa. Katso, että kaikki mahdolliset lisätarvikkeet ja osat tulevat mukaan.
2. Paketoi sitten tuotteet sopivaan pakkaukseen (niiden ei tarvitse olla siinä pahvissa/pussissa jossa ne tulivat perille) yhdessä tuoteluettelon kanssa, jonka sait pakettisi mukana.
3. Täytä huolellisesti palautuslomake, ja laita myös se pakettiin yhdessä tuotteiden kanssa, jotka haluat palauttaa.
4. Kiinnitä palautuslappu (sis. viivakoodin) pakkauksen ulkopintaan ja jätä paketti Postin palvelupisteeseen ja katso, että saat kuitin paketin jättämisestä. Palautuslappu on maksettu etukäteen ja veloitetaan sinulta XXlla kun tavarat ovat saapuneet takaisin meille. Varmista, että palautuslappu on kunnolla kiinni, ja että siinä ei ole virheitä. 
Heti kun palautusosastomme on vastaanottanut ja hyväksynyt palautuksesi, raportoidaan siitä Klarnalle, joka hoitaa takaisinmaksun sinulle.
Saitko vastauksen kysymykseesi? Kiitos palautteestasi Viestiäsi ei voitu lähettää. Yritä uudelleen myöhemmin!

Tarvitsetko vielä apua? Ota yhteyttä meihin Ota yhteyttä meihin